Gaiam yogamatten

Gaiam (wordt uitgesproken als 'guy-um) . Het is een samenbreng van de woorden 'Gaia"en "I am" (ik ben). Gaia, moeder Aarde, werd 5000 jaar geleden gehuldigd op Kreta. De minoïsche beschaving had onderwijs, kunst en wetenschap hoog in het vaandel staan. Het concept van Gaiam komt voort uit de filosofie dat de aarde een levend wezen is.  Het woord Gaiam vertegenwoordigt planetair bewustzijn.

Hetis  een bedrijf dat fitness accessoires en lifestyle media produceert en verkoopt. Het bedrijf domineert de gezondheids- en wellness branche. Het doel is om gezond en milieuvriendelijk te leven en dat mensen kunnen veranderen door een verandering vanuit henzelf. Gaiam doet alleen zaken met Fair Trade, een organisatie die zich inzet voor de humanitaire belangen. Fair trade probeert internationale werk standaarden te verbeteren zoals sociale verantwoordelijkheid en eerlijke beloningen.

De yogamatten van Gaiam hebben mooie designs, zijn milieu-vriendelijk en zijn geschikt voor elke yoga stijl. Deze matten hebben een goede grip en stabiliteit. Gaiam yogamatten zijn normaal tussen de 3 en 6 mm dik. De juiste dikte maakt een yogamat comfortabel om yoga te beoefenen.

Lees meer over yogamatten...
Meer weten over Gaiam? Klik hier...

 
Menu